The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Özel Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

2017-2018 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, tüm eğitim kurumların da “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma“ temasıyla etkinlikler düzenlendi.

15 Temmuz 2016’da demokrasimize kasteden vatan hainlerinin birlik ve beraberliğimize karşı gösterdikleri kalkışma hareketi ülkesini, milletini çok seven asker, polis ve vatandaşlarımız tarafından kahramanca ve canların pahasına bertaraf edildi.

İlkokul Müdürümüz sayın Orhan TÜRKER “15 Temmuz Demokrasi  Zaferi ve Şehitleri Anma“ haftası kapsamında konuşma yaparak “Bir daha böyle olayların yaşanmaması için Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün gösterdiği muassır medeniyet hedefine ulaşmak için, bilimi gerçek yol gösterici olarak almak ve çok çalışmak zorundayız.”sözleriyle günün anlam ve önemini dile getirirken, Anadolu Lisesi öğrencimiz Mehmet Can DALMAZGİL “İstiklal Marşı”nı okuyarak milli coşkumuzu tekrar yaşattı.

Bu aziz topraklar uğruna hayatlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle anarken ruhları şad mekanları cennet olsun..

2.10.2017

HABER GALERİ