The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Özel Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

Mavi Dünya Koleji öğrencileri bu yıl da girdikleri CAMBRIDGE UNIVERSITY Young Leaners (Starters, Mover ,Flyers),KET ve PET for Schools sınavlarında üstün başarılara imza attı.69 öğrencimizin katıldığı sınavda tüm öğrencilerimiz başarılı olarak sertifikalarını almaya hak kazandı. Son üç yıldır olduğu gibi öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun konuşma bölümünden alınabilecek en yüksek puanları alması ise bizleri ayrıca gururlandırdı.

Velilerimizin de katılımıyla yapılan törende öğrencilerimiz sertifikalarını coşkuyla aldılar. Okul Kurucumuz Sayın Ömer DOĞRU sınavdan en üst başarı elde eden öğrencilere sertifikalarını ve hediyelerini bizzat takdim etti.

Öğrencilerimize ve onları yetiştiren İngilizce öğretmenlerine üstün başarıları için çok teşekkür ediyoruz.

3.10.2017

HABER GALERİ