The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Özel Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

Mavi Dünya Okulları 1.Sınıf öğrencileri Mavi Kültür Merkezinde düzenlenen Okuma Bayramında, yıl içerisinde öğrenmiş oldukları notalarla melodika çalıp, Türkçe ve İngilizce şarkılar söyleyerek coşkulu bir açılış yaptılar.

1.sınıfların Yabancı Dil ve Drama öğretmenleriyle hazırladığı skeçler ve Beden Eğitimi öğretmenlerinin hazırladığı cimnastik gösterisinde izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar.

Öğrencilerimizin yıl içinde okulda, etkinliklerde ve gezilerde çekilen fotoğraflarından oluşan slayt gösterileri programa ayrı bir renk kattı. Okuma Bayramının finalinde ise yöresel halk danslarımızı başarılı bir şekilde sunan öğrencilerimiz onları izleyen ailelerine unutulmaz anlar yaşattı.

1.sınıflarımızın bu unutulmaz “Okuma Bayramı” etkinliğinde emeği geçen başta sınıf öğretmenleri ; Kafiye SARIÇİÇEK, Dilek GÜNAY ve Nalan SALIK olmak üzere tüm branş öğretmenleri ve velilerimize teşekkür ederiz.

17.4.2018

HABER GALERİ