The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

Okul öncesi eğitim, çocukların ve ülkemiz insanının uzun vadede daha üretken, daha yaratıcı, sorun çözmede daha yetkin olmasını sağlamaktadır. İlk ve ortaokula hazır olmanın şartlarından biri çocuğun kendi yaşına uygun zihinsel gelişim düzeyine erişmesidir. Buna paralel olarak ilköğretime başlayacak her çocuğun bazı temel becerileri kazanmış olması şarttır. Okul öncesi eğitim bu becerilerin kazanılmasında önemli bir rol oynar.

Yapılan araştırmalar; çocukların gelişim özelliklerini, bireysel farklılıklarını ve yeteneklerini göz önüne alan, fiziksel, duygusal, sözel, sosyal ve zihinsel yönden gelişimlerini sağlayan, olumlu kişilik temellerinin atıldığı, yaratıcı yönlerinin ortaya çıkarıldığı, güven duygusunun geliştiği, ebeveyn ve eğitimcilerin etkin olduğu kaliteli bir okul öncesi eğitim programına katılan çocukların diğer çocuklara kıyasla gelecekte okul başarılarının daha yüksek, tüm gelişim alanları açısından daha yetkin olduklarını göstermektedir.

Okul öncesinde verdiğimiz eğitim ile çocuğunuzun kelime hazinesinin geliştiğini, çevresini daha iyi tanıdığını, basit şekil ve resimleri birbirinden ayırt etmeyi, sorulara cevap vermeyi adım adım öğrendiğini göreceksiniz. Ayrıca kesme, yapıştırma, boyama, çizme alıştırmaları ile sanatsal yönü ve el becerileri gelişecek.

Basit formlardan başlayarak zora doğru giden alıştırmalarla çocuğunuz okumaya, yazmaya, saymaya hazırlanacak, mantıksal düşünme yeteneğini geliştirecek ve tüm bunlar ileride ders çalışma alışkanlığı edinmesine yardımcı olacak.

Yoğun düzeyde verilen İngilizce dil eğitimiyle yabancı dille tanışacak. En önemlisi eğlenerek ve kaliteli zaman geçirerek geleceği için iyi bir başlangıç yapmış olacak.

Ana ve hazırlık sınıfından itibaren yabancı dil, drama, bilgisayar, halk oyunları, resim, müzik ve beden eğitimi dersleri branş öğretmenleri tarafından verilir.

Yabancı dil dersleri, donanımlı sınıflarda akıllı tahta yardımıyla görsel olarak desteklenir.

Mavi Dünya Koleji olarak, okul öncesi eğitim döneminde öğrencimizin özel yeteneklerini tespit ediyor, daha sonra bu yetenekleri velilerimizle paylaşarak gelecek yaşamlarını birlikte planlıyoruz.