The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

GEZİLER
Gezerek yeni keşifler yapmayı, görerek soru sormayı öğrendiğimiz, eğlenirken bilgi edindiğimiz keyifli saatler öğrencilerimiz ve bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle zaman zaman öğrendiklerimizi pekiştirmek, zaman zaman da eğlenmek için belirli bir takvim doğrultusunda çeşitli geziler düzenlenir.

AİLE KATILIMI
Okul-aile işbirliği kapsamında velilerimiz, çocuklarını sosyal ortamda daha iyi tanımaları ve gözlem yapabilmeleri amacıyla belirlenen tarihlerde sınıfa davet edilirler. Velilerimiz yaptığı hazırlık doğrultusunda bir etkinlik saatini çocuklarla paylaştıktan sonra, çeşitli etkinliklerin onların gelişimine nasıl katkıda bulunduğuna dair fikir edinme fırsatı bulur ve böylece eğitim programı hakkında bilgi edinmiş olurlar.

ÖZEL GÜNLER
Dönem sonu, işlenen temalar doğrultusunda edinilen bilgiler ve çalışmalar ile ilgili öğrencilerimiz velilerimize yönelik “Proje Sunumu” hazırlar. Sunumun amacı; öğrencilerimizin belirlenen ortak bir konuda arkadaş ya da velileriyle işbirliği yaparak ekip ruhuyla hareket etmeyi öğrenmeleri, bu sayede bilgi edinmeleri ve edindikleri bilgileri aileleriyle paylaşmalarıdır.

Yıl sonunda ise proje sunumundan daha farklı olarak “Anneler Günü Etkinliği” hazırlanır. Bu etkinlik hazırlığı çocukların özgüven gelişimine, toplum önünde kendilerini ifade edebilmelerine, bazen bireysel bazen de grup ile hareket etmenin gereğini fark edebilmelerine önemli katkılar sağlar.
Bunun yanı sıra aynı gün, öğrencilerimizin sene içerisinde yaptığı sanat etkinlikleri (grup çalışmaları ve bireysel çalışmalar) okulumuzun fuaye alanında sergilenerek, velilerimize sunulur.

VELİ BİLGİLENDİRME
Çocuklar farklı alanlarda hızla gelişim göstermektedirler. Velilerimizin de bu gelişimi takip edebilmeleri için öğrencilerin gözlem değerlendirmeleri her ay düzenli olarak aylık rapor şeklinde evlere gönderilir. Ayrıca haftalık olarak da davranış gözlem değerlendirmesi yapılarak, aynı değerlendirme hafta sonu için bu kez veliden istenir. Böylece öğretmen-veli işbirliği sağlanarak, çocukların gelişimsel ihtiyaçları zamanında ve doğru olarak karşılanır. Bunun dışında;

• Günlük ders programı dahilinde işlenecek temalar ve akademik çalışmalar ile ilgili detaylı aylık bülten gönderilir.
  • Aylık rutin sağlık kontrolü yapılır, gerektiğinde veli bilgilendirilir (boy, kilo, saç, tırnak vb.)