The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

BESLENME

Özel Mavi Dünya Okulları yemek menüleri, öğrencilerin düzenli ve dengeli beslenmeleri için bir komisyon tarafından belirlenmektedir. Ülkemizde marka olmuş ürünler kullanılmakta, eğitimli ve güler yüzlü aşçı kadrosu ile öğrencilerin gelişimine en uygun beslenme listeleri hazırlanmaktadır.

Tüm öğrencilere sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Mutfakta, yemekhanede ve kantinde görevli tüm personel hijyen eğitim sertifikasına sahip olup, resmi kurumlarca denetimlere tabi tutulmaktadır.

Özel Mavi Dünya Anadolu Lisesi “Beslenme Dostu Okul Ve Hareketli Yaşam” sertifikasına sahiptir.

SAĞLIK
Okul sistemi içerisinde eğitimin devamlılığı için öğrencilerin, öğretmenlerin ve okul personelinin sağlığının değerlendirilmesi ve korunması önemli bir süreçtir.

Toplu yaşanılan yerlerde bulaşıcı hastalılar ve kazalar kaçınılmazdır. Bu sebeple çocuklarımızın servislerden inip okula girdikleri andan itibaren, çıkış saatine kadar olan süreçte tam teşekküllü revirimiz her an öğrenci ve personelin hizmetine hazırdır.

Bunun için revirimizde her gün sürekli olarak bir hemşire ve haftanın belirli günleri doktor bulunmaktadır. Ayrıca her öğrenci adına sağlık kartı düzenlenerek öğrencilerimizin tüm sağlık bilgileri bu kartlara işlenmekte, takibi ise görevli hemşiremiz tarafından yapılmaktadır.

SERVİS

Öğrencilerimizin sağlıklı ve güvenli bir şekilde okula gelip gitmesini önemseyen okulumuz, Bursa'da bir ilki başararak taşıma işinin %95'ini tamamen kendine ait konforlu ve son model araçlarla yapmanın haklı gururunu yaşamaktadır. Sürücülerin kendi personelimiz, araçların kurumumuza ait olması, taşımanın son derece güvenli bir şekilde yapılmasını sağlamaktadır. Okula geç kalma, eve zamanında ulaşamama gibi veli şikayetleri tamamen memnuniyete dönüşmektedir.

Her yıl 10 adet konforlu son model araç almayı prensip edinen kurumumuz, servis işinin tamamını kendi olanakları ile sürdürmeye kararlıdır.