The largest holding is LSL Property Services (OTC:LSLPF). There are several good articles on Seeking Alpha about LSL. According to one such rolex replica: ". LSL trades at just 10x estimated earnings for 2015. More importantly, LSL trades at less than 7x my estimate of normalized earnings - normalized earnings simply assume that the UK housing market cartier replica to its 30 year average level of transactions (we are currently sitting 20-25% below this figure). With positive operating leverage, this will drive LSL's earnings significantly higher in a market upturn. Applying a 14x multiple to rolex replica, LSL shares could trade for L6.50 or 110% greater than today's price." Another major holding is TNT Express (OTCPK:TNTEF). This is another international stock that I've written about on Seeking Alpha. TNT is the Dutch UPS/Fed Ex. Its revenues and earnings are down, but the company could be a buyout candidate. It's a major holding of several replica watches uk value funds. FPA International reminds me of Tweedy Browne (MUTF:TBGVX) and Longleaf Partners (MUTF:LLINX). When investing in a good fund, past performance is nice, but future performance is even more important. One must get inside of the manager's mind and understand their investing motives. Py is buying replica watches blue chips and waiting for a turnaround. It's concentrated, and holds high amounts of cash. This approach has worked thus far. This fund may be a great addition to your portfolio.

Mavi Dünya Koleji | Bursa

Ana Sayfa  Kurumsal  Okul Öncesi  İlk ve Ortaokul  Anadolu Lisesi  Başvuru  İletişim

ÖĞRENCİYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR
Özel Mavi Dünya Anadolu Lisesinde öğrencilere yönelik çalışmalar, önleyici ve gelişimsel rehberlik anlayışı ile yürütülür.

Öğrenci Tanıma Çalışmaları
Öğrencilerin kişilik özellikleri, psiko-sosyal gelişimleri, yetenek, ilgi alanları ve akademik gelişimleri dikkate alınarak gerçekleştirilen çalışmalardır. Bu doğrultuda; alan seçimleri ve üniversite tercihlerinde yol gösterici olarak kullanılan ölçme ve gözlem teknikleri ile öğrencilerimizin kendileriyle ilgili farkındalık kazanmaları sağlanır. Öğrencilerin kendilerini tanımaları ve geliştirmeleri yönünde destekleyici çalışmalara yer verilir.

Akademik Başarı İzleme
Öğrencileri; kişisel hedef belirleyebilme, zamanı planlayabilme ve yönetebilme, isteklendirme, dikkat ve yoğunlaşma, sınavlara hazırlanma gibi konularda desteklemeyi amaçlayan çalışmalardır.
Bunlar;
- Sınav sonuçlarının değerlendirilmesi, analizi
- Etkili ders çalışma seminerleri
- Motivasyon amaçlı bireysel görüşmeler olarak sıralanır.

KARİYER GELİŞİMİ PLANLAMA ÇALIŞMALARI

- Meslek Gözlem Stajları
- Öğrenci Kariyer Planlama Süreç Yönetimi
- İlgi Ve Yetenek Testleri
- Kariyer Planlama Masası (Öğrenci-Veli-Psikolojik Danışman-Eğitim Koçu)

VELİLERE YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Veli Katılım Programları
Velilerimizin, mesleki gelişim süreçlerini ve iş yaşamına yönelik deneyimlerini sınıf ortamında öğrencilerle paylaştıkları bir çalışmadır. Bu çalışmayla öğrencilerin; olumlu benlik algısı geliştirmelerine katkı sağlamak, eğitim kaynaklarını zenginleştirmek, aile-okul işbirliğini güçlendirmek hedeflenir.

Bireysel Veli Görüşmeleri
Öğrencilerin gelişimlerini izlemek ve değerlendirmek amacıyla bireysel veli görüşmeleri yapılır. Öğrenciyi izleme amaçlı görüşmelerin dışında, sorun yaşandığı durumlarda ve ihtiyaç duyulduğunda da velilerle işbirliği sağlamak amacıyla görüşmeler yapılır.

Veli Bilgilendirme Seminerleri
Öğrencilerin gelişim özellikleri dikkate alınarak velilerin ihtiyaç duydukları konularda verilen seminerlerdir (Hayallerimiz ve hedeflerimiz, anne-baba tutumları, ergenlik dönemi ve sorunları, teknoloji bağımlılığı vb.).

ÜNİVERSİTE BAŞARISINA YÖNELİK ÇALIŞMALAR

Okulumuz akademik eğitim düzeyinde, üst öğrenime yani üniversiteye öğrenci hazırlayan bir kurumdur. Öğrencinin öğrenim süresince sahip olduğu akademik bilgiyi sürekli çoğaltarak ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercihler yapması, ülkemizde ve yurtdışında prestijli üniversitelere yönelmesini sağlamak eğitimdeki temel hedeflerimiz arasındadır.

Hafta sonu tüm öğrencilerimize, hafta içi akşam ise 11.ve 12.sınıf öğrencilerimize sağlanan etüt programlarında öğrencilerimizin sınav (YGS) hazırlıklarını yapmaları amaçlanmaktadır.