Anadolu Lisemiz Ankara'da

Mavi Dünya Anadolu Lisesi öğrencileri 30 Ekim Çarşamba günü Ankara’da Atasını ziyaret etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutlayan öğrenciler 30 Ekim günü de Anıtkabir’i ziyaret ederek bir kez daha Cumhuriyete, değerlerine, Atatürk İlke ve devrimlerine bağlılıklarını perçinlediler.

Gezilerine Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Bilkent Üniversiteleriyle devam eden öğrencilerimiz, üniversiteler hakkında bilgi alarak gelecekleri için önemli birikimler elde ettiler.

Ankara gezimizi titizlikle yürüten POROY TUR yetkililerine, başta Okul Müdürümüz İsmet ÖZDEMİR olmak üzere görevli öğretmenlerimize ve gezi süresince okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Anıtkabir Ziyaretimiz

Cumhuriyet 96 Yaşında

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü