İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar”  adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

Okulumuzda ikinci kez söyleşiye katılan Başak SAYAN, ”Nigahdar” üzerine yaptığı anlatımla, okuyucularının hayata bambaşka bir noktadan bakmalarını sağlamanın en büyük motivasyon olduğunu belirtti.

Yazarın kitabını severek okuyan öğrenciler merak ettikleri sorulara da yanıt buldular. Ardından okudukları kitapları imzalatıp, hatıra fotoğrafı çektirerek etkinliği tamamladılar.

Öğrencilerimiz için anlamı çok büyük olan bu ziyaret sebebiyle değerli yazar Başak SAYAN‘a sonsuz teşekkür ediyoruz.

Sonbahara Veda Partisi

24 Kasım Öğretmenler Günü

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.