Meslek Tanıtım Günleri

Mavi Dünya Okulları Kariyer Planlama Kulübünün bu dönemki konukları Avukat Şebnem YILMAZ BEKTAŞ, Diş Hekimi Cihan Şadi UĞUREL, Göz Doktoru Fatma AKALP, Eczacı Emine AKSOP, Psikolog Serhat AYŞEN, Renault Mais’te görevli Makine ve Kimya Mühendisleri Erdal GÖMÜGEN ile Ercan MUTLU’ ydu.

Çeşitli meslek dallarından olan konuklarımız öğrencilerimize; ilgi ve yeteneklerini keşfetmek için neler yapabilecekleri, meslek seçiminde nelere dikkat etmeleri gerektiği, kendini ve meslekleri tanımanın önemi, akademik bakımdan güçlü olunan alanların bilinmesi ve gelecek ile ilgili planların netleştirilmesi gibi konularda bilgiler verdiler.

Meslek Tanıtım Günleri kapsamında etkinliğimize zaman ayıran değerli katılımcılara sağladıkları katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Veli Semineri

Yeni Eğitim Yılına Merhaba . . .

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü