Mavi Dünya Okullarının ilk ve en önemli yol gösterici ilkesi “önce iyi insan yetiştirmektir”. Eğitimden arttırdığını yine eğitime katarak büyüyen kurumumuz; öğrencisini sadece hayatının çeşitli aşamalarında karşılaşacağı sınavlara değil, doğrudan hayata hazırlar.

Bu okulda sadece güler yüzlü öğretmen ve çalışanlar vardır. Mutlu bir eğitim öğretim ortamı yaratarak, öğrenmeyi eğlenceli hale getirmek öncelikli hedefimizdir.

Modern eğitim teknikleri kullanan öğretmenlerimiz, teknolojik alt yapımız, yabancı dil eğitim programımız, kültür sanat faaliyetlerimiz, yaşam boyu spor anlayışımız Mavi Dünya Okullarının farklı ve güçlü yanlarıdır.

Yaşam boyu öğrenmekten keyif alan, dünyayla bütünleşen, zihinleri aydınlık, özgüveni yüksek, çevre bilinci olan, sosyal donanımı yüksek öğrenciler bu okulda yetişir.

İmza ve Söyleşi Günü

Mavi Dünya Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri yazar Başak SAYAN’ ın “Nigahdar” adlı kitabını okuyup, yazarıyla tanışma fırsatı buldular.

İmza ve Söyleşi Günü